Ekipa The Fast Lane Car je izvedla ultimativno preizkušnjo pnevmatik. Vas zanima kako se na ledeni podlagi obnašajo različne pnevmatike? Katere se bolje obnesejo na snegu in ledu? Celoletne ali zimske? Odgovor se zdi precej očiten. Morda boste presenečeni nad tem, kako velika razlika dejansko je med omenjenima vrstama. Prostor za testiranje: ledena dvorana v […]

Ekipa The Fast Lane Car je izvedla ultimativno preizkušnjo pnevmatik. Vas zanima kako se na ledeni podlagi obnašajo različne pnevmatike? Katere se bolje obnesejo na snegu in ledu? Celoletne ali zimske? Odgovor se zdi precej očiten. Morda boste presenečeni nad tem, kako velika razlika dejansko je med omenjenima vrstama.

Prostor za testiranje: ledena dvorana v Denver, Coloradu. Voditeljica Emme Hall v spodnjem posnetku pojasni razlike med pnevmatikami. Testna avtomobila, ki sta uporabljena na ledu, sta identična BMW 328i. Razlika med njima je le pri obutvi: prvi ima oblečene celoletne pnevmatike, drugi pa Bridgestone Blizzak zimske.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code