Prior Design je s svojimi aerodinamičnimi dodatki za BMW M6 zares zadel bistvo poprodajnih predelav: izstopajoč, eleganten in funkcionalen "widebody" paket je nedvomno eden boljših na trgu, sedaj pa si ga lahko ogledate na monaških cestah, kjer superšportnike oblega kup navdušenih snemalcev.

prior-design-pd640

Ob predstavitvi PD6XX programa je mnogim zastal dih. Izjemna stvaritev izpod rok nemškega poprodajnega podjetja je v letu 2014 dvignila veliko prahu in pozitivnih mnenj, in povsem razumljivo je, zakaj. PD6XX paket je sestavljen predvsem iz aerodinamičnih delov zunanjosti, narejenih iz unikatne Fiberglass-Duraflex mešanice, na voljo tako za BMW serijo 6, kot tudi za najmočnejša BMW M6 brata. Rezultat mešanja materialov omogoča popolnoma gladko površino, dobro fleksibilnost, združeno z visoko stabilnostjo in ponuja lažji in cenovno bolj ugoden nanost barve v primerjavi s karbonskimi deli. Na predstavljenem 640i so uporabljeni različni deli, kot je npr.: prednji odbijač z zračnimi režami, zadnji odbijač, stranski pragovi, popolnoma novi prednji blatniki in spojler zadaj.

V posnetku se coupeju pridruži tudi Prior Design Gran Coupe s H&R vzmetenjem in 20-palčnimi platišči Aristo Collection. Oglejte si ju v spodnjem posnetku.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code