Glede na najnovejše fotografije prototipa naslednje generacije BMW X5, BMW končuje z razvojem tega modela, saj je odvrgel že skoraj vse kamuflažne elemente.

Glede na to, da je trenutni BMW X5 na trgu od leta 2013, se tudi že spodobi, da ga kmalu nadomesti nova generacija, ta pa bo vseeno prišla prej, kot je za bavarskega proizvajalca avtomobilov značilno. Plug in hibridna različica je v letu 2016 sicer prinesla zanimivo svežino v portfelj modela, vendar podjetju BMW to enostavno ni dovolj, saj si po prodaji želijo prekositi tekmece kot je Mercedes Benz GLE , kar bo možno le z izjemno dobrim produktom.

Fotografi so nedavno tega v fotografski objektiv ujeli prototip BMW G05 X5, ki ima na sebi le še osnovno kamuflažo, kar pomeni, da lahko končno vidimo nekaj zunanjih značilnosti. Na splošno spremembe niso tako drastične, pa vendar lahko takoj izpostavimo drugače oblikovane prednje žaromete in zadnje luči, oblikovalci pa so očitno pustili tudi hladilno režo za prednjimi kolesi.

BMW-X7-Concept

Verjetno še največja sprememba se je zgodila na nosu avtomobila. Že sedanji ledvički nista ravno majhni, pa vendar sta ti dve na prototipu enostavno ogromni. Če vam je všeč ali ne izgleda kot, da bodo ogromne ledvičke iz koncepta X7 iPerformance, svojo pot našle še kam drugam. Glede na to, da je BMW X3 2018 prišel na trg brez tega kontroverznega prednjega dela, smo upali, da bo tudi naslednji BMW X5 prejel podobni ‘tretma’, pa smo se očitno zmotili.

Še vedno pa nismo videli produkcijske različice tega avtomobila brez kamuflaže, zato je možno, da smo vseeno nekoliko preveč kritični do prednjega dela vozila, vendar po drugi strani…ti ledvički sta ogromni!

BMWBLOG-X5-less-camo (8)

Fotograf: autoblog

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code