Najmlajši član BMW X družine, BMW X2 je svojo svetovno premiero doživel konec oktobra 2017. Šele nedavno je torej stekla njegova prodaja, poprodajna podjetja pa so iz njega že napravila presežek!

Gre za prvi primerek poprodajne vizualne predelave novega BMW X2 in za njegovo preobrazbo stoji nemško podjetje Maxklusiv.

bmw-x2-Maxklusiv (5)

Fantje so zavihali rokave in predstavili zares razburljivo, izstopajočo in na izgled fenomenalno izvedenko novega X2. Avtomobil je izredno nizek, k tlom pa ga je približalo vzmetenje G-Ride po zaslugi zračnih blazin. Pod blatniki se skrivajo kar 21-palčna platišča (9 x 21) KX1 podjetja mbDESIGN. Tudi barva pusti velik vtis na gledalcu, saj gre za prav poseben odseven odtenek srebrne, ki se celotni podobi lepo poda.

BMW X2 je sicer najmlajši član BMW X družine, ki želi združiti kupejevske linije s prostornostjo, terenskim izgledom in športnimi karakteristikami malega mestnega mešanca. Žal ne vemo na kateri motorni različici je grajena dotična predelava, glede na izgled pa bi vozilu brez obotavljanja prisodili vsaj 300 konjskih moči.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code