Neuradne fotografije so se sicer pojavile na spletu že konec leta 2013, sedaj pa je bil ključ prvič predstavljen še uradno. Prikazan ključ ima poleg standardnih gumbov za odklepanje in zaklepanje vozila tudi majhen zaslon, ki ponuja različne informacije, kot npr. preostanek kilometrov, ki so na voljo, nivo litij-ionske baterije in količino goriva. BMW i8 […]

Neuradne fotografije so se sicer pojavile na spletu že konec leta 2013, sedaj pa je bil ključ prvič predstavljen še uradno. Prikazan ključ ima poleg standardnih gumbov za odklepanje in zaklepanje vozila tudi majhen zaslon, ki ponuja različne informacije, kot npr. preostanek kilometrov, ki so na voljo, nivo litij-ionske baterije in količino goriva.

BMW i8 ključ je prvič predstavljen zraven prav posebnega 2014 BMW i8 Councours d’Elegance Edition, ki bo danes prodan na Pebble Beach avkciji. Čeprav ni znanih še nobenih uradnih informacij o tehnologiji, ki je uporabljena za omenjen ključ, je jasno, da je podobna BMW i aplikaciji za Samsung Galaxy Gear SmartWatch.

samsunggalaxy-gear-smarwatch

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code