Vsake toliko časa se nam zgodi, da nam pot prekriža kakšna res dobra novica. Morda ne v tradicionalnem smislu zmage na loteriji ali kaj podobnega, nekaj kar nam je res pri srcu.

Velikokrat je lastništvo avtomobila naporen in finančno izčrpajoč postopek, potem pa se zgodi nekaj, kar pomaga izbrisati vse negativne izkušnje. Da vam ilustriram takšno situacijo, si oglejte Atacama Yellow BMW Z4. Poleg živega barvnega odtenka so prisotne tudi mnoge predelave, BMW Individual klavirno črna notranjost pa dodaja E89 Z4 piko na i.

Večina lastnikov takšnega unikatnega vozila bi se nemudoma odločila zaviti le tega v vato in ohraniti vse originalne dele, z mislijo na vrednost ob prodaji. In potem so tukaj seveda tudi tisti, ki enostavno želijo uživati ob pogledu na svoj avtomobil. To je tudi edino pravilno, kaj sploh bi brez takšnih ljudi? Takšni stroji so namenjeni občudovanju in razkazovanju, konec koncev, zakaj pa drugače smo ljubitelji avtomobilov?

Ni trajalo dolgo in seznam predelav se je precej razširil. Rezultat pa je viden na fotografijah. Le redki deli so ostali nespremenjeni, in zelo lepo je videti idejo tudi uresničeno. Izjemne podrobnosti, tako zunanjosti, kot tudi notranjosti, naredijo vozilo eno najbolj izpopolnjenih v svoji E89 družini.

BMW-Z4-Yellow (19)

Prva stvar, ki res izstopa so Volk Racing TE37 platišča v Formula Silver barvi, oblečena v Falken 454 pnevmatike. Dodane so tudi BMW M Performance Brembo zavore, H&R vzmetenje, M-Sport prednji in zadnji odbijač, črne ledvičke, japonski 3D Design karbonski podaljšek odbijača, pokrovi stranskih ogledal, ne pozabimo na Eisenmann izpušni sistem, in še in še. V notranjosti se ponovno skriva kar nekaj BMW M delov, kot je naprimer volanski obroč in usnjeni/Alkantara sedeži z rumenimi šivi.

Verjetno je na svetu kar nekaj bolj dirkalno usmerjenih E89 Z4, vendar  omenjen primerek ohranja nekaj, čemur lahko rečemo idealno razmerje vsakodnevne uporabnosti in dirkalnih sposobnosti. Z nekaj okusnimi japonskimi oblikovalnimi potezami in konkretno dozo BMW M delov, tako se rumeni lepotec pod floridskim soncem potika po cestah in lovi radovedne poglede.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code