Britanski BMW ima očitno dobro marketinško ekipo, saj so ob začetku proizvodnje BMW i8 odpeljali nekaj električnih lepotcev, da bi ugotoviti, kako se mimoidoči v Londonu odzovejo na popolnoma drugačno oblikovanje bavarskega podjetja. Rečeno storjeno! Nekaj krogov po cestah Londona je bilo potrebnih, da so nase pritegnili pozornost pešcev. Nekateri so bili tudi dovolj pogumni, da […]

Britanski BMW ima očitno dobro marketinško ekipo, saj so ob začetku proizvodnje BMW i8 odpeljali nekaj električnih lepotcev, da bi ugotoviti, kako se mimoidoči v Londonu odzovejo na popolnoma drugačno oblikovanje bavarskega podjetja. Rečeno storjeno! Nekaj krogov po cestah Londona je bilo potrebnih, da so nase pritegnili pozornost pešcev. Nekateri so bili tudi dovolj pogumni, da so pred kamero povedali svoje mnenje o vozilu.

Oblikovanje i8 je, kot je vsem znano, unikatno. Navzgor odpirajoča vrata dodajajo pridih superšportnika, vse linije se med seboj popolno skladajo, spektakel pa se ne konča tukaj. V notranjosti vas pričaka privlačna armaturna plošča, sedeži pa so oblikovani specifično za omenjen model. I8 dobro izgleda tudi med vožnjo, tako kot se spodobi za futurističen BMW. V spodnjem posnetku si oglejte reakcije Londončanov in si pobližje oglejte izjemno oblikovanje BMW i8.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code