Nemško tuning podjetje Mansory je predstavilo nov paket nadgradnje za Rolls-Royce Ghost II. Britanska luksuzna limuzina s pomočjo podjetja dobi preoblikovano zunanjosti in notranjost, ne manjkajo pa tudi spremembe pod pokrovom motorja. RR Ghost je na zunaj opremljen s tipičnim Mansory paketom, ki se začne pri eksotični rjavi in zlati barvi in setu 22-palčnih platišč. […]

Nemško tuning podjetje Mansory je predstavilo nov paket nadgradnje za Rolls-Royce Ghost II. Britanska luksuzna limuzina s pomočjo podjetja dobi preoblikovano zunanjosti in notranjost, ne manjkajo pa tudi spremembe pod pokrovom motorja. RR Ghost je na zunaj opremljen s tipičnim Mansory paketom, ki se začne pri eksotični rjavi in zlati barvi in setu 22-palčnih platišč. S pomočjo Mansory podvozja je RR znižan za 50 milimetrov, kar je verjetno tudi najbolj neznačilna sprememba za takšen avto.

ghost-mansory-rolls-royce (4)

Spremembe na karoseriji vključujejo nove odbijače in prednjo masko, stranske pragove in zračnike, opcijsko so na voljo tudi LED dnevne luči, karbonski pokrov motorja,spojler ter izpušne cevi iz nerjavečega jekla, ki se povezujejo z Mansory športnim izpušnim sistemom.

ghost-mansory-rolls-royce (2)

Pošasten V12 motor RR Ghosta zaradi omenjenega izpušnega sistema in chip-tuninga namesto 570 konjskih moči sedaj proizvede 652 KM, kar pomeni da z novo močjo do stotice potrebuje le 4,3 sekunde, najvišja hitrost pa znaša 280 kilometrov na uro.

ghost-mansory-rolls-royce (1)

Kaj pa notranjost? Za takšen luksuzen avtomobil je potrebno zagovotiti le najboljše materiale, na voljo je skoraj nešteto različic usnja, Alkantare, lesnih vložkov, karbonskih ali aluminijastih dodatkov. Za primerno ceno si torej lahko zamislite, kar vam srce poželi. In verjetno lastnikom takšnih vozil o denarju ni potrebno veliko razmišljati.

 ghost-mansory-rolls-royce (3)

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code