Med vožnjo skozi mesto se je slednji namreč po zgledu svojega lastnika nekoliko preveč zagledal v zadnjico očarljivega avtobusa.

Lastnik ni nihče drug kot slavni korejski pop zvezdnik Psy, ki je s svojo uspešnico “Gangnam style” osvojil in obnorel ves svet. Glede na dobre 2,3 milijarde ogledov njegovega hita na Youtubu lahko sklepamo, da je na ta račun prejel kar zajeten kupček denarja, ki pa ga očitno tudi pametno porablja. Na dan nezgode se je namreč vozil v svojem “Cherry red” Rolls-Royce Ghostu.

Psy-Rolls_Royce

Avtomobil je bil prvič izdelan leta 2009, njegov namen pa je biti manjši, a še vedno nadvse prestižen brat Phantoma. Nikakor pa pri tem ni izgubil na teži, ki znaša skoraj 2,5 toni. BMW je zato poskrbel za rešitev in mu pod dolg motorni pokrov namestil velikanski 6,6-litrski dvanajstvaljnik, ki s pomočjo dveh turbopolnilnikov premore 563 konjskih moči. Taka moč je dovolj, da težak plemič v 4,7 sekunde doseže stotico in končno hitrost 250km/h.

Psy-Rolls_Royce

Slavni pevec naj bi bil namenjen na otvoritev bara v mestu Hangzhou na Kitajskem, ko je prišlo do bližnjega srečanja z zadkom avtobusa, saj so po lastnikovem videospotu sodeč tudi njemu všeč zadnjice deklet. Žal pa jo je tokrat njegov Ghost nekoliko skupil, saj naj bi utrpel za kar dobrih 100.000 € ($112.000) škode, medtem ko je bilo škode na avtobusu za zgolj slabih 280 €.

Psy-Rolls_Royce

Takoj po nesreči je moralo po slavnega Korejca priti manj prestižno “nadomestno vozilo” znamke Porsche. Iz tega lahko sklepamo, da si bo pevec zelo verjetno popravilo lahko privoščil brez večjega problema.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code