TaxTheRich100 so na YouTube objavili bolj dinamičen posnetek, kot smo ga navajeni pri Rolls Roycu. Driftanje po travniku je namreč zadnja stvar, ki jo vidimo ponavadi v povezavi s to prefinjeno znamko in modelom Wraith, ki pod pokrovom motorja skriva V12 z 465 kW in 800 Nm navora.

To ni prvi posnetek Rolls-Royca, ki ga je omenjena ekipa posnela. Kar nekaj časa nazaj so že objavili posnetek Rolls Royce Rally Car, v katerem so preizkusili RR Phantom.  Kolikor pa smo izvedeli, naj bi zaposleni na glavnem sedežu RR imeli kar precej problemov s posnetkom, uporaba Phantoma za rally naj bi bila bogoskrunstvo.

Verjetno je ravno to razlog, da ponovno vidimo posnetek divje uporabe RR, tokrat je žrtev Wraith. Dvovratna ladja naj bi bila najbolj športen model v njihovi paleti vozil, kar je za TaxTheRich pravo povabilo na novo preizkušnjo driftanja. Konec koncev pa, zakaj pa ne bi uporabili tako zmogljivega avtomobila, kot treba? Spodaj si lahko ogledate posnetek 300.000,00 € vrednega podivjanega mogotca.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code