Prikaži kategorije
Domov / Kategorije / MINI / S karakterjem napolnjen MINI je lahko vaš!
mini-classic-cooper (1)

S karakterjem napolnjen MINI je lahko vaš!


MINI je skozi svoj obstoj ciljal predvsem na filozofijo v kateri prevladuje drugačnost, veselje, mladost. Če pa mu dodamo še kakšno malenkost kot je naprimer mavrično prebarvana karoserija, majhen posebnež že kar kipi od posebnega karakterja.

Počasi a vztrajno izgubljamo primerke starejših generacij, k sreči pa se še zmeraj najdejo ljubitelji, ki so pripravljeni vdahniti življenje v nekatere pionirje znamke. In tukaj ne govorimo le o nizkorazredni preobrazbi v domači garaži. Pred nami je 1973 MINI Classic Cooper, ki ga je restavriralo italijansko podjetje DBM Garage.
Poleg zelo očitne spremembe barv je MINI restavriran tudi v notranjosti. Popolnoma prenovljeni so sedeži, volanski obroč, panele vrat, strop in še in še. Pod pokrovom motorja se skriva 1,3-litrski motor s štiristopenjskim menjalnikom, ki proizvede okoli 71 konjskih moči, njegova najvišja dosežena hitrost pa znaša 160 km/h.
Vozilo je bilo na novo rojeno in ima posledično tudi svojo vrednost in ceno: kar 36.530,00 €. Verjetno se bo kmalu našel ljubitelj, ki se bo za takšen nakup odločil brez pomislekov.
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×