BMW F82 M4 je čudovit, dobro uravnovešen in vozno izjemen avtomobil, ki pa bi lahko že serijsko ponujal nekatere boljše elemente. BMW M4 Competition Package ponuja skok tako v zmogljivosti kot v voznih lastnostih. Moč se poveča na 450 konjskih moči, izboljšan pa je tudi vizualno. Fotografije name tokrat prikazujejo safirno kovinsko črn primerek, ki je nedavno obiskal podjetje, ki je z aerodinamičnimi dodatki še dodatno popestrilo njegov zunanji izgled.

BMW F82 M4 je v večini primerov odlično uravnoteženo vozilo. V enem avtomobilu so namreč združena izredna zmogljivost, odlična vozna dinamika in agresiven izgled. Ko je BMW predstavil paket Competition Package za model M4 smo opazili pomanjkljivosti, ki jih ima običajen M4. Nadgradnja poskrbi, da postane M4 prava dirkaška pošast, z absolutno boljšo vozno dinamiko, prepričljivo zmogljivost in vsesplošno boljšo vodljivost. Skupaj z nadgradnjo videza pa je M4 pravi podivjani lepotec.

Pred nekaj dnevi je podjetje European Auto Source obiskal črni safir po imenu BMW M4 s Competition Package. Prejel je poprodajne dodatke, ki so bili po namestitvi temeljito fotografirani. Lahko bi rekli, da safirno kovinsko črni BMW M4 po obisku izgleda resnično veliko bolj privlačen. Nadgradnja je elegantna in z eno besedo perfektna.

Black Sapphire Metallic Competition Package BMW M4

Competition Package vsaj vizualno ni nek velik presežek. Vsebuje namreč le majhne vizualne spremembe. Najobčutnejša sprememba je povečanje moči iz 431 KM na 450 konjskih moči. Novo je tudi prilagodljivo M vzmetenje, ki izboljša vodljivost in zmogljivost športnika.

Prilagojeni so tudi vozni načini Comfort, Sport in Sport+. BMW je poskrbel tudi za izboljšan elektronski diferencial in sistem elektronskega blaženja. Čeprav se nadgradnje ne zdi velika je povečanje moči skupaj z ostalimi izboljšavami občutno in še kako dobrodošlo.

BMW M4 Competition Package tako s paketom prejme še lahka in izredno optimizirana 20-palčna M platišča. Lastniku tega BMW M4 Competition Package pa dodaten paket ni bil dovolj zato se je odločil za dodatno aerodinamično nadgradnjo. S tem namenom se je obrnil na European Auto Source, ki so zagotovili elegantno nadgradnjo z zadnjim spojlerjem.

BMW M4 je z dodatki M Performance izredno čudovitega izgleda, pripomorejo pa tudi k boljši stabilnosti vozila. Oglejte si foto galerijo izredno lepega primerka BMW M4 s competition Package.

Black Sapphire Metallic Competition Package BMW M4

Vir: European Auto Source

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code