Prikaži kategorije
Domov / Novice / Ostalo / Samo za moške: Avtomobili znamke BMW in lepotice!
BMWBLOG-BMW-girls

Samo za moške: Avtomobili znamke BMW in lepotice!


Vsi vemo, da je znamka BMW v preteklosti proizvedla že kar nekaj fotogeničnih avtomobilov, vendar si lahko hkrati priznamo, da je vsaka slika lepša, če se avtomobilu pridruži še kakšna lepotica.

Tokrat smo se predvsem za moško populacijo, odločili ustvariti izjemno obsežno fotogalerijo vozil znamke BMW, katerih slike poleg avtomobila krasijo tudi lepotice. Zagotovo se bo našlo kaj tudi za ljubitelje znamke BMW saj fotogalerija zajema avtomobile od običajne e87 BMW serije 1, do najnovejšega tehnološkega presežka z imenom BMW i8, ki si je zaslužil čisto svojo fotogalerijo. Tudi tisti, ki ne marate preveč avtomobilov, ampak uživate v pogledu na nežnejši spol, zagotovo ne boste razočarani. Skratka pri taki fotogaleriji je škoda izgubljati besed zato predlagam, da si spodnji fotogaleriji podrobno ogledate.

Za tiste, ki imate rajši futurističen videz BMW i8, pa smo ustvarili spodnjo fotogalerijo.

Katera kombinacija avtomobila in lepega dekleta pa je bila vam najljubša? Mi se enostavno ne moremo odločiti.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×