Vsak BMW M4 si potihem želi biti BMW M4 Competition Package, BMW M4 CS ali BMW M4 GTS. Tudi tokratni primerek ima nekaj delov, ki spominjajo na BMW M4 GTS. Kot prvega lahko izpostavimo spojler na zadku.

Se še spomnite modrega BMW M3 izpred prejšnjega meseca? Če vam je bila zunanjost tistega primerka všeč in vas je prepričal Akrapovičev izpušni sistem, vam bo ta primerek še bolj pri srcu, saj deluje še bolj športno.

Ta M4 ima nadete dele M Performance, še posebej pa izstopa velik zadnji spojler na prtljažnih vratih, ki tega lepotca v salonu BMW Abu Dhabi napravi še posebej agresivnega. Poleg spojlerja je komplet dodatkov sestavljen še iz sprednjega podaljška spojlerja iz ogljikovih vlaken, karbonskih pokrovov vzvratnih ogledal in športnega zaključka na prtljažnih vratih.

bmw-abu-dhabi-m4-san-marino-blue (19)

V notranjosti lahko najdemo v ogljikovih vlaknih tudi ročico menjalnika, ročno zavoro, sredinsko konzolo in armaturno ploščo. Notranjost je sicer odeta v oranžno usnje, zunanjo podobo pa podkrepijo velika srebrno modra platišča.

Na vozilu je za glasnejše rohnenje nameščen izpušni sistem Armytrix, ki je izredno glasen poprodajni izpušni sistem, ki ga lahko slišite TUKAJ! Izboljšava v primerjavi s serijskim sistemom je očitna.

Ko prelestni M4 ne “šminkira” na parkiriščih je zmožen izrednih pospeškov, ki znašajo 4,1 sekunde za pospešek z mesta do 100 km/h. Za to je zaslužen dvosklopčni samodejni 7-stopenjski menjalnik, 431 konjskih moči in 550 Nm navora, ki ga priskrbi 3,0-litrski vrstni šestvaljnik.

BMW Abu Dhabi, hvala za čudovite primerke!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code