Samostojni oblikovalec, rc82 workchop ni edini, ki te dni sanja o bolj športni različici BMW M4. Ker pa je precej spreten s svojimi programi za računalniško predelavo, si je zamislil, kakšen bi lahko bil koncept BMW M4 CSL. Možnost razvoja CSL izvedbe BMW M3 ali M4 je pred nekaj časa že zavrnil BMW Matt Collins, ki […]

Samostojni oblikovalec, rc82 workchop ni edini, ki te dni sanja o bolj športni različici BMW M4. Ker pa je precej spreten s svojimi programi za računalniško predelavo, si je zamislil, kakšen bi lahko bil koncept BMW M4 CSL.

Možnost razvoja CSL izvedbe BMW M3 ali M4 je pred nekaj časa že zavrnil BMW Matt Collins, ki je izjavil, da ne planirajo CSL izvedbe, saj sta že sama modela izboljšana dovolj. Rečeno je bilo tudi, da ne nameravajo narediti nič podobnega, predvidevali smo, da k temu “podobnega” spada tudi GTS. Vseeno pa se je v zadnjem času pojavljalo kar nekaj fotografij, na katerih je BMW M4, z nalepkami Moto GP varnostnega vozila, nosil novi podaljšek prednjega odbijača, nova platišča in spojler. Zaradi takšnih predelav je možno, da bavarski izdelovalec vozil planira izdelavo BMW M4 GTS, kaj je torej res in kaj ne bomo verjetno izvedeli kmalu.

10575432_768325456546572_8900984241429031322_o

O GTS izvedbi še ni nobenih informacij, govori pa se, da bodo pri BMW uporabili dodatne aluminijaste in karbonske komponente, ki bi vozilo potisnile na lažjo stran meje 1400 kg, za primerjavo lahko vzamemo standardni M4, ki tehta 1572 kilogramov. Seveda bi takšna izvedba dobila tudi bolj športno vzmetenje, sedeže in zmanjšano količino komponent v kabini. Verjetno športna različica M4 ne bo tako drastično spremenjena, kot je upodobljena tukaj, vseeno pa se takšnega avtomobila ne bi branili, kaj pravite?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code