Če bi bil ta BMW M2 Tony Stark, bi bili vsi AC Schnitzer deli obleka junaka Iron Mana. A gre le za avtomobil, ki izgleda precej razjarjeno, se vam ne zdi?

Šalo na stran, ta primerek BMW M2 seveda ponovno prihaja iz salona BMW Abu Dhabi, avtomobil pa izgleda zares agresivno, morda je to celo najbolj agresiven BMW M2 kar smo jih videli do sedaj. Iz katerega koli zornega kota pogledate boste opazili dizajn dobro priznanega nemškega predelovalca AC Schnitzer.

Celoten paket zaobjema povsem nov izpušni sistem, spuščeno in dovršeno vzmetenje, sprednji podaljšek spojlerja, zadnji spojler, zračne reže na strehi, ogromna 22-palčna platišča, karbonski zadnji difuzor in karbonske pokrove vzvratnih ogledal.

bmw-abudhabi-m2-acschnitzer-full-12

Podoben način opremljanja je bil uporabljen v notranjosti, kjer boste našli ogljikova vlakna na M Performance volanskem obroču, na ročajih vrat, armaturni plošči, centralni konzoli, ročici menjalnika in celo na vzvodi ročne zavore, ki je deloma iz alkantare in deloma iz ogljikovih vlaken. V notranjosti so tudi kontrastno modri šivi, ki se ujemajo z modrimi zavornimi ploščicami.

Žal ne vemo koliko moči posebna izvedenka M2 razvije, a vendar vemo, da je podjetje AC Schnitzer na trg že ponudilo nadgradnjo moči iz 370 KM na 420 konjskih moči, kar čas pospeševanja do 100 km/h izboljša za 0,2 sekunde (4,1 sekunde).

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code