"Ultimate Driving Machine" se združi z najboljših sistemov ozvočenja: Bang & Olufsen.

 

Woodcliff Lake, NJ, 6. junij 2014, BMW naznani začetek proizvodnje 2015 BMW Individual serije 6 Gran Coupe “Bang & Olufsen Edition”. Z izdelkom želijo ponazoriti najvišji nivo oblikovanja in inženiringa. Omejena serija vozil združuje materiale visoke kakovosti in izdelovanje na najvišji ravni ter z najboljšo kvaliteto zvoka.

Proizvodnja je omejena na 100 BMW 650i Gran Coupejev z opcijo na zadnji pogon ali pa xDrive. Poganjal jih bo BMW TwinPower Turbo V8. Stranke, ki želijo večjo moč lahko svoje vozilo opremijo z Competition paketom, ki poudari najmočnejši motor, ki je bil kadarkoli uporabljen v proizvodnji BMW. Slednji zviša zmogljivost motorja iz 560 na 575 konjskih moči. Naročila se sprejema po principu prvi pride-prvi dobi z predvidenimi dostavami letošnje poletje.

V notranjosti za udobje poskrbi ročno izdelano Merino usnje v črni ali konstrastu črne in bele. Tema dizajna je obogatena z napisom Bang & Olufsen na “Piano Black” lesenem vložku, zunanjost pa je na voljo v dveh Individual barvah: “Brilliant White” in “Dark Graphite II”.

V jedru se skriva Bang & Olufsen High End Surround Sound sistem s posebno oblikovanimi zvočniki iz brušenega črnega aluminija, ki je v tej izvedbi premierno uporaljen. Z 16-timi aktivnimi zvočniki, ki jih poganja 1200 wattov ima sistem vso moč, ki jo potrebujete za najboljšo možno kvaliteto zvoka. Vsako vozilo te omejene serije je opremljeno tudi z črnimi BeoPLay H6 aluminiastimi slušalkami.

 



PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code