Če vas sedmica do sedaj še ni prepričala in imate še zmeraj pomisleke, da nova generacija ni pravi "game changer" si oglejte fotografije in posnetek Alpine White podaljšane verzije z M Sport paketom.

Seveda je pred novo generacijo težka naloga, konkurenca je namreč močna. S tem imamo v mislih predvsem Mercedes-Benz razreda S, ki s svojim zelo premišljenim oblikovanjem in poudarkom na kvaliteti in podrobnosti v notranjosti vztrajno drži svoje mesto nad oblaki. Serija 7 ima nekaj “gadgetov”, ki so predstavljeni prvič in so v svojem segmentu vozil popolna inovacija, pa bo to dovolj?

750li-m-sport-paket (2)

Če vas ni prepričala tehnologija, pa vas bo prepričal zvok motorja 750Li različice in aerodinamični dodatki M Sport paketa. Občutno agresivnejši od originalne izvedbe, njegov “body kit” pa je sestavljen iz predelanih odbijačev in stranskih pragov. Paket vključuje tudi mat črne zavorne čeljusti, črne poudarke, 19-palčna M lita platišča in  značilna črna linija, ki sega od prednjega do zadnjega blatnika.


Tudi notranjost je dobila nekaj sprememb. Dakota usnjeno oblazinjenje, ambientna osvetljitev, Fineline črni leseni poudarki, osvetljitev iz vrat z vzorcem M logotipa in še kaj bi se našlo.

Se vam zdi paradni konj že kaj bližje svoji konkurenci?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code