Sedaj je bolj pomembno vprašanje ali sploh bo? Nedavno je predstavnik BMW za Inautonews povedal, da bavarsko podjetje zaenkrat ne načrtuje konkurenčnega modela Mercedesovemu Maybach, definitivno pa to ne bo serija 9, kot smo to sprva mislili. Le nekaj dni nazaj smo poročali o morebitnem prihodu novega paradnega konja, BMW serije 9. BMW je namreč namignil, […]

Sedaj je bolj pomembno vprašanje ali sploh bo? Nedavno je predstavnik BMW za Inautonews povedal, da bavarsko podjetje zaenkrat ne načrtuje konkurenčnega modela Mercedesovemu Maybach, definitivno pa to ne bo serija 9, kot smo to sprva mislili.

Le nekaj dni nazaj smo poročali o morebitnem prihodu novega paradnega konja, BMW serije 9. BMW je namreč namignil, da bo na voljo tudi bolj luksuzen model, s še večjimi presežki luksuza serije 7, ki bo uporabljal tehnologijo Vision Future Luxury koncepta. Da bo BMW serija 9 stopila na proizvodno linijo še ni potrjeno, če pa se napovedi uresničijo, ga lahko pričakujemo leta 2017. Iz zanesljivih virov sedaj prihajajo informacije, da se BMW Group nikamor ne mudi z izdelavo presežkov luksuza, saj imajo v svoji floti že Gosta, Phantoma in Wraitha, možno pa je, da bo v prihodnosti na voljo tudi Rolls-Royce SUV.

2014_bmw_vision_future_luxury_concept_1_1024x768

Kratko in jedernato: serija 9 še ni načrtovana za masovno proizvodnjo, to pa je dobra novica predvsem za Rolls-Royce, ki v BMW Group ostaja edini s ponudbo nadstandardnega luksuza.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code