V zloglasnem industrijskem ameriškem mestu te dni poteka avtomobilski salon 2015 NAIAS.

Med drugimi novostmi in predstavitvami je BMW na dogodku razglasil tudi svetovno premiero Facelifta serije 6 Cabrio, Coupeja in Gran Coupeja.

bmw-6-detroit-naias-2015 (19)

Nabor novih modelov vozil BMW serije 6 utrjuje status zlatega standarda športne zmogljivosti, razkošnega užitka v vožnji in značilne estetike v segmentu luksuznih vozil; novi BMW serije 6 Cabrio, novi BMW serije 6 Coupé in novi BMW serije 6 Gran Coupé prikazujejo živahne izraze športne zmogljivosti in elegance oblikovanja ter se ponašajo z izjemnim napredkom na področju dinamike, učinkovitosti, prvovrstnosti in inovacij.

bg-top-stage

Kaj je novega pri prenovljenem obrazu šestice? Športni izpušni sistem, ki je pri bencinskih modelih vozil vgrajen v okviru osnovne opreme, prispeva k ustvarjanju še bolj intenzivnega doživetja vožnje, dodatna osnovna oprema in dodatne možnosti za natančno individualizacijo pa zaokrožujejo razkošen in izjemen značaj vozil BMW serije 6. Najbolj opazni so prenovljeni žarometi, ki so sedaj tudi polni LED, osvežena pa je tudi oblika rešetke hladilnika v obliki ledvičk. Kaj več sprememb pa lahko pričakujemo šele z novo generacijo, ki jo lahko pričakujemo leta 2017.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code