Če se želite voziti na istem sedežu, kot se je do sedaj Marco Wittmann, boste za ta privilegij odšteli kar zajeten kupček denarja. Marsikdo se bo ob takšni ponudbi le nasmehnil in odkorakal stran, vseeno pa je treba poudariti, da je to zelo unikatno vozilo. M6 Coupe je oblečen v Individual Fire Orange končni premaz, […]

Če se želite voziti na istem sedežu, kot se je do sedaj Marco Wittmann, boste za ta privilegij odšteli kar zajeten kupček denarja. Marsikdo se bo ob takšni ponudbi le nasmehnil in odkorakal stran, vseeno pa je treba poudariti, da je to zelo unikatno vozilo.

marco-wittmann-m6-fire-orange (1)

M6 Coupe je oblečen v Individual Fire Orange končni premaz, ima neomejeno Individual notranjih dodatkov, od 25. februarja 2014 je prevozil 29.800 kilometrov, prej pa je bil v lasti letošnjega DTM šampijona, Marco Wittmanna.

marco-wittmann-m6-fire-orange (4)

Vse lastnosti skupaj doprinesejo končno ceno, ki znaša slabih 200 tisočakov (195.370,00 €). Za takšno vsoto denarja pa lahko kupite tudi kaj bolj vznemirljivega, kot je tale M6. Verjetno pa bo na koncu ognjeno oranžna M šestica prišla v roke kakšnemu zbiratelju.

marco-wittmann-m6-fire-orange (2)

Pod pokrov 2013 BMW M6 Coupeja se prilega 4,4-litrski V8 M TwinPower Turbo, ki proizvede 560 konjskih moči in 680 Nm navora. Po uradnih podatkih ima vozilo pospešek od 0-100km/h v 4,2 sekunde, z elektronsko omejeno najvišjo hitrostjo 250km/h oziroma 305km/h z M Driver’s paketom.

marco-wittmann-m6-fire-orange (5)

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code