Kljub temu, da BMW 750Li ne velja za najmočnejšo in najhitrejšo različico serije 7, pa je veliki prestižnež še vedno izredno močan, po novem pa tudi neverjetno lep!

Če slučajno niste prepričani katere dele ta čudoviti Singapore Grey BMW 750Li xDrive nosi na sebi jih sedaj predstavljamo samo za vas. Temno sivi petičnež kot prvi dodatek na sebi nosi sprednji spojler podjetja 3D Design. Nameščena ima 21-palčna dvobarvna platišča M Performance, M Performance spojler na prtljažnih vratih, M Performance pa je prispeval še pri sprednjih črnih ledvičkah in kompletu stopalk. Velika udobna limuzina se tako baha s prestižem, učinkovitostjo in izjemno zmogljivostjo, ki pride do izraza na cesti.

750li-3d-design5

Če omenimo nekaj podrobnosti vozila. Do stotice jo iz mesta izstreli v le 4,5 sekunde, kar je ob spoznanju, da tehta 1990 kilogramov odličen rezultat. Seveda pa o odličnih voznih lastnostih pričajo tudi številke. 4,4-litrski V8 razvije kar 450 konjskih moči in 650 Nm navora, kar se s pomočjo štirikolesnega pogona xDrive prenaša na vsa štiri kolesa in tako poskrbi za izjemne pospeške.

Kljub temu, da že v osnovi zunanjost vozila izgleda precej športno pa lastnik ni želel biti povprečnež v potniški kabini. Izbral je torej lesene elemente skupaj s svetlo rjavim usnjem, ki objema sedeže, vrata in armaturno ploščo.

Avtomobil z aerodinamičnimi deli in novimi platišči izgleda izredno športno. Projekt Singapore Grey BMW 750Li xDrive si oglejte v galeriji spodaj.

750li-3d-design11

Vir: Abu Dhabi BMW

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code