Med ljubitelji bi bil BMW M5 v karavanski različici dobro sprejet, enako pa ne moremo reči za brezstrešno izvedenko BMW M5 Cabrio. Bi vam ugajala?

Računalniški oblikovalec Aksyonov Nikita nam je s svojo kreacijo prikazal bavarskega limuzinskega športnika z odstranjeno streho, seveda pa je prav takšna prikazana različica precej težko izvedljiva, saj ima Cabrio na fotografijah pet vrat, kar se pri kabrioletih ne dogaja.

bmw-m5-cabriolet-1

Računalniški umetnik je to seveda opazil in izdelal nekoliko bolj realno in mogočo izvedenko v zanimivih barvah ter z gromozanskim spojlerjem na zadku vozila, dodani pa so še drugi zanimivi vizualni dodatki. Če se vam to ne zdi dovolj prepričljivo je narisal tudi nemški policijski M5 opremljen še s policijskimi lučmi na strehi ter primerno “uniformo”.

Med tem se BMW pripravlja na začetek prodaje novega BMW F90 M5, ki bo naprodaj od prihodnjega meseca. Cena se bo v Nemčiji pričela pri 117.900€, kar športnika uvršča med Mercedes-AMG E63 in Mercedes-AMG E63 S, ki sta na voljo za začetno ceno 110.110€ ali 121.891€.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code