Ali ob pogledu na Ghosta dobite občutek strahospoštovanja? Edino pravilno. Novitec-ov RR oddelek: SPOFEC je ravnokar predstavil novo predelavo za Ghost Series II, imenovan "Black One".

Uglajena črna karoserija z novimi deli, agresivnimi 22-palčnimi platišči in keramičnimi zavorami se popolnoma prilega nadzemeljski moči pod pokrovom motorja: RR namreč skriva kar 709 konjskih moči! Spirit of Ecstasy na robu pokrova motorja se še zmeraj blešči v originalnem kromu, platišča pa so bila obarvana v matirano zlato, ki kar seva s svojo rumeno barvo in vozilu doda “opozorilno barvo” nevarne pošasti na cesti.

RR-GHOST (10)

[sam id=”15″ codes=”true”]

Karoserija je bila razvita s športnimi in elegantnimi komponentami za izboljšanje aerodinamičnosti, narejenimi iz lahke zasnove in visoke trdnosti karbonskih vlaken. Spofec sprednji del dodaja še bolj izrazit obraz z novim sprednjim odbijačem, ki je zasnovan tako, da dodobra spremeni videz originalnega vozila. Zahvaljujoč integriranemu sprednjemu odbijaču je dvigovanje sprednje osi pri visokih hitrostih zmanjšano za nadaljnjo optimizacijo stabilnosti. To pa še ni vse, stranski pragovi so na voljo v dveh različicah, ki sta ustvarjeni zaradi dveh modelnih različic: kratke in dolge medosne razdalje Ghost modelov. Ustvarjajo poenostavljen prehod med prednjim in zadnjim blatnikom in vizualno Rolls-Royce dodajo nižjo in razpotegnjeno držo. Tri-delni SPOFEC zadnji odbijač zagotavlja odlično zasnovo za dvojne črno-kromirane zaključke izpuha na popolnoma novem športnem izpušnem sistemu. Skupaj z zadjim spojlerjem na prtljažniku Rolls-Royce tudi “od zadaj” dobi športni profil.

SPOFEC Black One sedi na ogromnih SP1 22-palčnih platiščih, ki so bila ustvarjena posebej za to izvedbo, obdanih z Pirellijevimi pnevmatikami dimenzij 265/35 in 295/30. Če ste lastnik Ghosta in so zlata platišča popoln presežek vseh mej dobrega okusa, podjetje ponuja ista platišča v črni, srebrni ali titan barvi. [sam id=”13″ codes=”true”]

Kot smo že omenili, Black One uporablja športni izpušni sistem, ki je iz nerjavečega jekla in prihrani na vozilu dodatnih pet kilogramov… kot da je to da več tonskega orjaka pomembno? Z vgradnjo izpušnega sistema lastnik dobi tudi daljinski upravljalec, s katerim kontrolira zvok izpuha. Tudi notranjost ni ostala nedotaknjena – Spofec se  prilagaja strankam in njihovim željam skoraj do vseh možnih izvedb notranjosti z vsemi možnimi barvnimi kombinacijami. Cena? Neznana -za stranke verjetno povsem nepomembna in za navadne smrtnike vrtoglaovo visoka.

RR-GHOST (7)

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code