Si želite uporabnost karavana in športnost limuzine? BMW je pred nekaj tedni predstavil novo serijo 6 Gran Turismo, ki združuje oboje omenjeno, po novem pa BMW zanj nudi tudi M Performance dele.

Kupci, ki torej želite uporabnost, prostornost, odličen izgled in športnost boste navdušeni nad tem primerkom BMW serije 6 GT z deli M Performance.

Tako nova serija 6 GT kot tudi vsi športni M Performance deli bodo na trgu na voljo od novembra naprej, komponente, ki jih bo mogoče dokupiti pa so vse od športnega izpušnega sistema pa do vizualnih olepšav tako v notranjosti kot zunanjosti. Dušilec izpušnega sistema, ki je na voljo pri modelih 630i in 640i je narejen iz nerjavečega jekla, mogoče pa ga je dobiti v trapezoidni ali okrogli obliki ter odetega v krom ali ogljikova vlakna z M logotipom na vrhu.

bmw-6-series-gt-m-performance-parts (5)

Seveda ne manjkajo niti 21-palčna lahka platišča ter nadgrajen zavorni sistem s štiribatnimi, rdeče obarvanimi zavornimi čeljustmi ter ventiliranimi diski. Na nosu se sončijo črne ledvičke, ki dajo vozilu bolj agresiven izgled. Za dodatno izstopanje poskrbijo pokrovi vzvratnih ogledal iz ogljikovih vlaken, črna mat folija, in črno sive črte na boku vozila.

Novosti so tudi v notranjosti, kjer je uporabljeno veliko alkantare, nameščen je športen volanski obroč v Nappa usnju ter z rdečo oznako na vrhu volana, izboljšane so celo obvolanske ročke za pretikanje med prestavami. Za ekskluzivo pa skrbijo tudi M Performance preproge, ki vedno opozarjajo na dejstvo, da vozite avtomobil z M Performance dodatki.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code