Čeprav so velikokrat prikazani kot hujši sovražniki, njihove stranke pa se ob večnih debatah prerekajo kateri je boljši - brez zdrave mere konkurence enostavno ne gre. Dobri tekmeci spodbujajo razvoj in inovativnost, za rojstni dan pa se spodobi, da si velikani tudi čestitajo.

BMW je z včerajšnim dnem v Olympiahalle v Münchnu pričel s praznovanjem stote obletnice in motom “The Next 100 Years”. S predstavitivijo najstarejših modelov in samih začetkov do enega najmočnejših znamk v svetu avtomobilizma. Ob takšnem praznovanju je BMW seveda prejel nešteto voščil, Mercedes-Benz pa se je celo tako potrudil, da je zanj ustvaril kratko video-voščilnico. V kratkem posnetku se Mercedes zahvali BMW za 100 let rivalstva in omeni, da je bilo prvih trideset let precej dolgočasnih. Mercedes-Benz je namreč prvič obstajal s tem imenom leta 1896, 30 let pred BMW.

Nekaj besed je Bavarcem naklonil tudi Porsche, ki je za čestitko v nekaj nemških časopisih zakupil velik prostor. V znak dobrih odnosov sta skupaj postavljena BMW i8 in Mission E, oba pa simbolizirata najboljšo kombinacijo trajnosti in užitka v vožnji, ter se veselita skupne poti v naslednjih desetletjih.

porsche-bmw
Vir: Bimmertoday.de

Poleg dveh velikanov je svoj poklon do znamke izrazilo veliko močnejših spletnih medijev, kot so Petrolitious, CarThrottle in CAR Magazine. Njihova Twitter voščila si oglejte spodaj.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code