Najslavnejši prodajni salon bavarske znamke na svetu je znan predvsem po najbolj unikatnih kombinacijah, BMW individual izbirah barv karoserije in po vozilih, ki so prenatrpani z M Performance dodatki.

Čeprav smo o različnih modelih iz Abu Dhabija pisali že mnogokrat: od bronastega BMW i8, Austin Yellow M4 s privlačnimi aerodinamičnimi dodatki, BMW 335i in M235i, obeh z rdečimi poudarki. Takoj na začetku posnetka v oči padejo predvsem trije modeli: Vijoličen BMW 760Li, ki  je zelo podoben tistemu, ki smo ga predstavili že maja lansko leto, turkizno modra sedmica B7 izpod rok Alpine, ter Java Green M6 Gran Coupe z Akrapovičevim izpušnim sistemom, o katerem smo pisali že v letu 2014.

bmw-abu-dhabi

Po zaslugi dveh… khm… radovednih Američanov, lahko vstopite v salon in si napasete oči na eliti Bavarcev. Največji prodajni salon na svetu s svojimi 35.000 kvadratnimi metri in več kot 70 različnimi modeli vseh možnih barv predstavlja raj za vse navdušence nad nemškim prestižem. Njihov oddelek za servisiranje vozil omogoča prostor za več kot 120 vozil, najbolj atraktivna pa je posebna okrogla soba, v kateri so razstavljeni in poslikani vsi avtomobili, ki kasneje zaokrožijo po svetovnem spletu.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code