Klasična izbira večine kupcev je vedno bila in vedno bo nevpadljiva notranjost: bodisi sedeži oblečeni v črno usnje ali blago, klasičen ali M Sport volan, potem pa se izbira že skoraj konča... no ne pri naslednji štirici, ki je prejela Individual preobrazbo.

Serija 4 Gran Coupe, predstavljena lansko leto je ena najlepših v svojem razredu. Čeprav se vam morda zdi, da BMW ni potreboval še ene različice serije 4,  Gran Coupe vseeno najde svoje kupce. V precej značilnem stilu je BMW ponovno zakompliciral paleto modelov in ustvaril nekaj zelo podobnega že obstoječi limuzini serije 3. Gran Coupe naj bi bil elegantnejši od športnejšega Coupeja z dvemi vrati, še zmeraj pa bi ohranjal bolj športni izgled kot limuzina serije 3. Zakomplicirano, kajne?

zgoraj: Serija 4 GC, spodaj: Serija 3 Limuzina
zgoraj: Serija 4 GC, spodaj: Serija 3 Limuzina

Da bi bolje razumeli filozofijo modela je BMW objavil nekaj fotografije posebne BMW Individual izvedbe s črno belim Opal White/Black Finish volanom, sedeži, armaturno ploščo in oblogami vrat. S pomočjo BMW Individual sprememb serija 4 Gran Coupe lažje prikaže svoj resnični karakter luksuznega športnika in brata trenutno najbolj priljubljenega bavarskega coupeja.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code