BMW poleg avtomobilov izdeluje tudi lastne filme, ki jih izdajajo v sklopu oddelka BMW Films. Po mnogih izdelkih so sedaj predstavili povsem nov film z nedavno predstavljeno BMW G30 serijo 5. Akcije ne manjka!

Režiser tokratnega filma je nominiranec na Academy Award, Neill Blomkamp, ki je med drugim režiral tudi svetovno zelo znane filmske uspešnice (Distrct 9, Elysium). V filmu nastopa najnovejši model BMW in z oskarjem nominiran igralec Clive Owen (Closer, Children of Men, The Departed, Up in the Air), ki je med drugim igral v filmih War of the Worlds, I am Sam, The Punisher ter Daredevil.

Avtomobil, ki ga tokrat vozi Owen je povsem novi BMW G30 540i M Sport. Vsekakor zanimiva izbira vozila iz strani podjetja BMW, sploh ob dejstvu, da imajo v ponudbi tudi M550i s 4,4-litrskim twin-turbo osemvaljnikom.

BMW-Films-The-Escape-3

Končna odločitev je padla in izbrali so BMW 540i, ki je boljši avtomobil za pobege, saj je lažji, njegov briljantni vrstni šestvaljni motor B58 pa se izkaže odlično. Poleg tega izgleda zares čudovito, po besedah vključenih pa se tudi pelje perfektno.

Zgodba se vrti okrog mladega dekleta po imenu Five, ki je del ilegalnega ekspirimenta. Ko FBI poskuša razrešiti primer, ki je njihova naloga pa mora Owen po naročilu neznanega delodajalca rešiti Five. Ko zapusti poslopje, kjer je dekle zadržano se akcija šele prične!

Brez nadaljnjih informacij vas prepuščamo akcijskemu filmu. Uživajte ob ogledu!

Če vas zanima zanimiv postopek snemanja filma si oglejte še spodnja dva posnetka:

Vir: BMWblog

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code