Prikaži kategorije
Domov / Govorice / Tako bi lahko izgledal novi i3!
BMWBLOG-bmw-i3-next-gen-rendering (6)

Tako bi lahko izgledal novi i3!


Kljub temu, da gre le za računalniške skice nekega oblikovalca, bi lahko nova generacija modela i3, ki naj bi na trg prišla leta 2021 prevzela nekaj smernic.

V začetku letošnjega leta so na splet prišle govorice, da BMW razmišlja o povsem novi generaciji modela i3 in i8. Seveda vam tokrat predstavljamo le računalniško skico katere avtor je Joost Bianchi, zato le dvomimo, da bo novi i3 tej tudi podoben. Vsekakor pa te računalniške skice nakazujejo na še bolj futuristični izgled nove generacije, obenem pa naj bi še vedno takoj vedeli da gre za model i3.

Oblikovalec teh računalniških skic se je sicer držal tudi nekoliko bolj ustaljenih praks znamke, kot so recimo ležeče zadnje luči in pa seveda sprednji del, ki izgleda kot revolucija trenutne generacije. Verjetno najbolj zanimiva stvar tega koncepta je pa mehanizem vrat, ki omogoča, da se prvi del drsnih vrat odpre vse do sprednjega odbijača, drug del pa do zadnjega dela vozila. Verjamemo, da gre za izjemno praktičen koncept, ki bi se izkazal tudi v resničnem življenju. Seveda pa ne oporekamo trenutni prostornosti aktualne generacije, ki je že sedaj zelo praktična. Ampak že druga generacija modela i3 bi bila sama po sebi uspeh, ker verjamemo, da nas bo BMW ponovno presenetil.

BMWBLOG-bmw-i3-next-gen-rendering (3)

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×