Po poročanju Bloomberga je tekmovanje za najboljšo prodajo v letošnjem letu v polnem teku. Nemški proizvajalci vozil Audi, Volkswagen, Mercedes-Benz in BMW ponujajo velike popuste za izboljšanje prodaje svojih modelov. S tem želijo kupce pritegniti k nakupu in do konca leta še povečati svoje številke. Mercedes in BMW sta letos definitivno v vzpredju in obeta […]

Po poročanju Bloomberga je tekmovanje za najboljšo prodajo v letošnjem letu v polnem teku. Nemški proizvajalci vozil Audi, Volkswagen, Mercedes-Benz in BMW ponujajo velike popuste za izboljšanje prodaje svojih modelov. S tem želijo kupce pritegniti k nakupu in do konca leta še povečati svoje številke.

Mercedes in BMW sta letos definitivno v vzpredju in obeta se nam močan dvoboj. BMW uporablja veliko akcij, da bi privlačil kupce, v promocije so vložili namreč 42% več denarja, kot lansko leto. Tudi Mercedes ne skopari z denarjem, njihove promocije so zahtevale 30% več stroškov v primerjavi z lanskim letom. Prodaja v avgustu je bila za premium znamke vozil BMW, Audi in Mercedes-Benz najvišja v kar osmih letih, zato bo zanimivo bo videti stopnjevanje popustov in povečanje prodaje proti koncu leta.

Če torej nameravate kupovati novi avtomobil, je sedaj pravi čas.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code