Hitro po prihodu nove serije 7 na trg je bila poprodajna industrija že polna dodatkov za to čudovito in prestižno limuzino. Med slednje spada tudi Vossen Wheels, ki je za serijo 7 pripravil bogato paleto izdelkov.

Serija 7 je na trgu že lep čas in zato je potrebno tej veliki in uglajeni limuzini dodati nekaj zaradi česar bo izstopala iz množice, nekaj kar ji bo dodalo tisto pravo bavarsko agresijo.

Za tega BMW 750i je poskrbelo podjetje Vossen Wheels, ki je k športni naravi avtomobila dodalo pravi šarm. BMW 750i premore 4,4-litrski BMW TwinPower Turbo V8, ki razvije 445 konjskih moči. To zadošča, da se sedmica od 0 do 100 km/h izstreli v le 4,3 sekunde. Z elektronsko omejitvijo 750i doseže 250 km/h, to pa pomeni, da je to preprosto popolno potovalni avtomobil, ki nudi udobje, odlično zmogljivost in visoko hitrost.

bmw-7-series-vfs-2-graphite-vossen-wheels (16)

V tem primeru pa je poudarek na poprodajnih delih, ki prav tako napravijo vizualno idealen avtomobil. Serija 7 je pri podjetju Eccentrical prejelo nova platišča, ki popravijo “dolgočasen” izgled elegantne limuzine. Lastnik sedmice se je odločil za platišča Vossen VFS-2, ki so velikosti 22×9 spredaj in 22×10,5 zadaj. Obarvana so v odtenek poliranega aluminija, ki se izvrstno podaja h karbonsko črni karoserije serije 7.

Za detajlen pregled končnega izdelka si oglejte spodnjo galerijo.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code