Vorsteiner si je s svojim aerodinamičnim paketom za F82 M4 v zadnjih mesecih pridobil kar nekaj občudovalcev. Seveda pa M4 še zdaleč ni edini mišičnjak vreden omembe. Predstavljamo vam: Vorsteinerjev BMW M6

Aerodinamični paket Vorsteinerja za BMW M6 je je tako kot za F82 M4, eden najlepših, ki so na voljo za luksuzni Coupe. Poleg agresivnih in lahkih delov karoserije M6 ne pridobi le na izgledu, temveč tudi na voznih lastnostih. 21-palčna platišča Flow Form V-FF 103 so le pika na i že tako izjemnemu Alpine White M6 Coupeju, glavna sprememba pa vseeno ostajajo stranski pragovi, zadnji spojler in difuzor ter najnovejši: GTS-V sprednji odbijač. Kot se za kvalitetno izdelavo podjetja spodobi, so vsi deli narejeni iz karbonskih vlaken, ki omogočajo izboljšano vzdržljivost in togost.

vorsteiner-m6-coupe (1)

M6 še zmeraj poganja 4,4-litrski TwinPower Turbo V8, ki premore 560 konjskih moči in 680 Nm navora. Launch Control opcija omogoči vozilu optimalen štart iz mesta, s katerim do stotice pridrvi v 4,3 sekunde. Če v zakup vzamemo dejstvo, da pred nami stoji skoraj 2 tonski avto je njegov čas zelo impresiven, s pomočjo Vorsteinerja pa njegov športni karakter le še bolj izžareva.

Vir: BMWblog

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code