BMW se z X6M ponaša že od leta 2009. Za večino je to morda res le nekoliko močnejši "Sport Activity Coupe", za mnoge pa je mogočnež pojem moči, velikosti, športnosti in agresivnosti.

Potem pa so tukaj še tisti, ki želijo še nekaj več, še bolj agresiven izgled…še več moči. Zaradi takšnih lastnikov lahko danes tudi predstavimo izboljšano aerodinamiko in druga platišča, vse to pa po zaslugi podjetja Wheels Boutique.

Widebody paket je delo Lumma Design in vključuje sprednjo masko, stranske pragove, razširjene blatnike in zadnji odbijač. Vozilo s tem pridobi nekaj širine v zadnjem delu, kar mu daje bolj agresiven izgled. X6 M predelav pod pokrovom motorja ni prejel, tako iz svojega 4,4-litrskega V8 N63 motorja proizvede 555 konjskih moči pri 6000 vrtljajih in 680 Nm navora od 1500-5650 vrtljajev. Motor svojo moč dovaja preko 6-stopenjskega M Sport samodejnega menjalnika, kar mu omogoča, da do 100 km/h potrebuje le 4,7 sekunde.

Ker nobena predelava ni popolna brez novih platišč, so pri Wheels Boutique priskrbeli ADV.1 ADV7 21-palčna platišča, ki si jih lahko ogledate v spodnji galeriji slik.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code