Praviloma nakup eno ali dve leti starega BMW ni tako slaba ideja... seveda pa se pri vseh rabljenih vozilih pojavi veliko vprašanj. Kako je z njim ravnal prejšni lastnik, ali bomo bombardirani s stroški že takoj po nakupu?

Pri težki odločitvi na pomoč priskoči BMW oddelek, ki se specializira za ponudbo preverjenih rabljenih vozil. Vozila imajo potrjeno zgodovino servisiranj, vsi pa imajo tudi eno leto garancije. BMW z najnovejšima reklamnima posnetkoma ponovno posveča pozornost Premium Selection avtomobilom, pri ogledu katerih se boste nedvomno nasmehnili.

Oba posnetka prikazujeta poudarjene lastnosti vseh novopečenih lastnikov jeklenih konjičkov, ki so tudi ljubitelji bavarcev. Iskanje popolnega parkirnega prostora in strah pred obtolčeno pločevino nas mnogokrat privede do dolgotrajnega odločanja in pretirane previdnosti. Zelo dobro je to upodobljeno v spodnjem posnetku.

Pri nas zelo radi uporabljamo frazo “zavijanje v vato” za pretirano skrb za objekt, otroka ali žival, v spodnjem posnetku pa je F10 serija 5 zaščitena kar s stiroporom in dodatno še s prevleko za avto. Tudi pretirana zaščita pred zunanjimi vplivi je klasična reakcija vseh, ki jim avtomobil ne predstavlja le prevoznega sredstva. V posnetkih prepoznate tudi sebe?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code