NAC je nacionalna poprodajna konferenca na kateri prodajni saloni spoznajo nove dele programa BMW. To je prva predstavitev pred začetkom prodaje novih delov.

Letos je konferenca potekala v Arii v Las Vegasu, BMW in MINI pa sta predstavila veliko novih dodatkov in prilagoditev vozil.

Le eno izmed mnogih v Las Vegasu je razstavljeni model BMW M4 z M Performance deli, ki so dodatno okrašeni s t.i. Performancemeister preobleko. Ime seveda prihaja iz nedavno razkritega BMW 2002 Hommage Turbomesiter, ki je bil poseben prav zaradi obarvanosti v posebno barvno kombinacijo. Podobno preobleko si je tokrat nadel prenovljeni BMW M4, ki je prav tako bolj agresivnega izgleda zaradi M Performance delov.

BMW-M-Performance-Parts-Performancemeister-M4 (8)

Model na fotografijah je bogatejši še za M Performance izpušni sistem, ki je izdelan iz titana ter ima zaključke iz ogljikovih vlaken. Na zadku je še difuzor iz ogljikovih vlaken, nova pa so tudi platišča style 763, ki bodo kmalu na voljo za modele M2, M3 in M4. Slednja so velikosti 19 palcev spredaj in 20 palcev zadaj, obarvana pa so v mat črn odtenek.

Za modela M3 in M4 bodo v sklopu M Performance dodatkov na voljo tudi pokrovi za vzvratna ogledala iz ogljikovih vlaken, stranski pragovi in dirkaško oblikovan zadnji spojler.

Bogato galerijo in videoposnetke si oglejte spodaj.

Vir: BMWblog

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code