Pred svojim debijem so se na spletu že pojavile fotografije novega BMW G30 serije 5. Vabljeni k ogledu oblikovalskih detajlov tako notranjosti avtomobila kot tudi zunanjosti.

Pred jutrišnjim uradnim razkritjem so na splet zašle fotografije prihajajočega BMW G30 serije 5. Vozilo je prikazano zelo detajlno, kljub temu, da so fotografije v precej slabi ločljivosti. Fotografije razkrivajo precej mehke in zaokrožene oblikovne linije iz vseh zornih kotov. Prikazujejo tudi nekatere podobnosti, ki jih bo nova petica imela z drugimi BMW modeli. Sprednje maska je naprimer zelo podobna trenutni generaciji serije 7, zadnje luči pa v večih pogledih spominjajo na tiste pri BMW F30 serije 3. Sprednje luči so nekoliko razširjene in izgledajo izredno elegantno, hkrati pa so povezane z ledvičkami, kar celostno gledano poskrbi za bolj stilski izgled.

BMW G30 5 Series

Iz fotografij lahko razberemo veliko kromiranih dodatkov, stranski profil avtomobila je speljan zelo elegantno, elegance pa ne manjka celemu avtomobilu nasploh. Tudi notranjost je lepše zaokrožena, s kvalitetnimi materiali, že na daleč pa izžareva samozavest. Volanski obroč deluje bolj prefinjen, v prihodnosti pa lahko pričakujemo še dodatke, ki jih s seboj prinaša M paket. Kar se tiče notranjosti nasploh še vedno izžareva tipično BMWjevsko okolje, ki pa je tokrat zavito v več elegance, istočasno pa ni drastično preveč spremenjeno.

Sedaj čakamo še na uradne fotografije bavarskega avtomobilskega proizvajalca, kjer bomo videli končni izgled vozila. Do takrat pa si napasite oči na fotografijah prihajajoče petice G30. Veselimo se že, da izvemo še več podrobnosti o novinki; od teže vozila pa do zmogljivosti. Vabljeni k ogledu spodnjih fotografij.

Vir: GCF

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code