BMW naznanja prihod novega koncepta, ki bo predstavljen na Consumer Electronics Show (CES) v Las Vegasu, prihodnji teden. Podjetje ni izdalo nobenih fotografij koncepta, povedali pa so, da bo vozilo uporabljalo inovacije pri osvetljitvi, ki jih na BMW modelih lahko pričakujemo v prihodnosti. Informacij je bolj malo, vemo le, da proizvajalec načrtuje izboljšane laserske luči, […]

 BMW naznanja prihod novega koncepta, ki bo predstavljen na Consumer Electronics Show (CES) v Las Vegasu, prihodnji teden. Podjetje ni izdalo nobenih fotografij koncepta, povedali pa so, da bo vozilo uporabljalo inovacije pri osvetljitvi, ki jih na BMW modelih lahko pričakujemo v prihodnosti.

lazerlight

Informacij je bolj malo, vemo le, da proizvajalec načrtuje izboljšane laserske luči, ki bodo povezane s kamerami in senzorji, ter posledično s sistemi za pomoč pri vožnji. V sklopu takšnega razvoja lahko pričakujemo veliko število novih funkcij, ki še niso znane. Pri BMW so tudi namignili, da bo koncept uporabljal OLED zadnje luči, ki so debele le 1,4 milimetra. Consumer Electronics Show 2015 svoja vrata odpira šestega januarja in se konča devetega: takrat pa bomo dobili tudi več informacij o samem konceptu.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code