Prenos v živo BMW tiskovne konference na 86. Ženevskem avto salonu.

07:45 –  08:00     BMW Group tiskovna konferenca – V ŽIVO

  • Svetovna premiera: Novi BMW M760Li xDrive predstavlja novo vozilo v segmentu športno-luksuznih limuzin, kot dodatek zastavonoše nova različica BMW serije 7. Prvi M Performance TwinPower Turbo 12-valjni bencinski motor generira 441 kW/600 Nm moči in doseže 100 km/h kar v 3,9 sekunde (kombinirana poraba goriva: 12,6 l/100 km, emisije Co2: 294 g/km).
  • Novi model iPerformance tehnologije, ki bo z julijem 2016 tudi vstavljen v BMW priključno hibridna vozila in s tem prikazal prenos znanja in tehnologije z BMW i na vozila krovne znamke BMW. To bo prvi viden priključni hibrid nove BMW serije 7; BMW 740e iPerformance. Modeli s tehnologijo iPerformance bodo prevzeli strokovno znanje in izkušnje na področju električnih motorjev, baterijskih celic in elektronskega nadzornega sistema. Vidni pokazatelji na avtomobilu so sestavljeni iz BMW i logotipa na boku avtomobila, ledvičke obarvane v BMW i modri barvi, eDrive logotip na C-stebričku. Kupcem pa bo tudi na voljo linija izdelkov BMW i 360° ELECTRIC, vključno z BMW i Wallbox.
  • Novi BMW M2 predstavlja BMW M Performance dele. Širok spekter lastnosti, ki so na voljo za kompaktni, visokozmogljiv športni motor, ki pooseblja dinamiko in individualen dizajn.
  • BMW i predstavlja BMW Protonic Red Edition, posebno izdajo modela in s tem poudari tudi njegov uspeh. BMW i je dosegel največjo prepoznavnost na trgu premium proizvajalcev električnih vozil na svetu in je edini svetovni avto, ki ponuja certificiran karbonski odtis, ki ga ima BMW i3.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code