Vorsteiner ima za obiskovalce SEMA avto salona posebno presenečenje. Ob 10-letnici obstoja podjetja namreč pripravljajo široko paleto novosti, med drugim tudi paket karoserijskih dodatkov imenovan GTRS4, ki bo na voljo za F82 M4 Coupe. Pričakujemo lahko agresiven prednji odbijač in pokrov motorja. Poteze na “teaser” sliki pa narekujejo tudi na razširjene blatnike ter preoblikovan zadnji […]

Vorsteiner ima za obiskovalce SEMA avto salona posebno presenečenje. Ob 10-letnici obstoja podjetja namreč pripravljajo široko paleto novosti, med drugim tudi paket karoserijskih dodatkov imenovan GTRS4, ki bo na voljo za F82 M4 Coupe. Pričakujemo lahko agresiven prednji odbijač in pokrov motorja. Poteze na “teaser” sliki pa narekujejo tudi na razširjene blatnike ter preoblikovan zadnji difuzor.

vorsteiner-M4 (1)

Prve fotografije uporabe na dejanskem modelu lahko pričakujemo ob otvoritvi v Las Vegasu, četrtega novembra. Če bo paket vsaj približno tako estetsko dovršen, kot je bil GTRS3 za prejšno generacijo M3 Coupeja, lahko pričakujemo dober odziv ljubiteljev in kar nekaj bodočih Vorsteiner predelav.

vorsteiner-M4 (1)

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code