Izbira barve karoserije? Odlična. Izbira platišč? Okusna. "Widebody" paket aerodinamike? Hja, o tem bi lahko razpravljali. Vsekakor to ni le vozilo z novo preobleko, močno srce E46 M3 je bilo še dodatno ojačano...

Iz Beiruta v Libanonu prihaja naslednji primerek predelanega E46 M3, na katerem je bilo zares spremenjeno skoraj vse, kar se da spremeniti. Najbolj očiten je novi Frozen Blue končni premaz, CSL notranjost z mnogimi karbonskimi deli in modrimi poudarki za modernejši pridih in seveda, Asuka Design “Widebody” aerodinamični paket, kombiniran z Vorsteiner GTR pokrovom motorja, ki nekoliko izostri celoten izgled vozila. Obuta ima VIP Modular VR13 18×13 platišča zadaj in 19×10 spredaj.

bmw-e46-m3-libanon (9)

Pod pokrovom motorja je M3 prejel mnogo sprememb, najpomembnejša med njimi je HPF stage 2,75 predelava podjetja HPF Turbo Systems, ki je leta 2013 zaprlo svoja vrata. Točnih podatkov zmogljivosti ni objavljenih, lahko pa z zagotovostjo rečemo, da se številke gibljejo krepko čez 600 konjskih moči. Za več moči je bilo potrebno posodobiti tudi zavorni sistem in vzmetenje, tako je Frozen Blue M3 prejel XYZ 380 milimetrske diske spredaj in 355 zadaj, ter KW V3 prilagodljivo vzmetenje.

Vir: BMWblog

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code