Essen Motor Show 2014 je dogodek, ki iz leta v leto privablja več ljudi.

V Zadnjih letih je postal eden najbolj prepoznavnih avtomobilskih salonov po celem svetu, ljubitelji so ga poimenovali: evropski SEMA Show. Še do sedmega decembra imate čas, da se udeležite najbolj obiskanega salona v Evropi, na katerega je v prvih treh dneh prišlo kar 128 tisoč ljudi. “Obisk avtomobilskega salona je konstantno na visokem nivoju, navdušenost ljubiteljev nad vozili je zares unikatna”, pravi Oliver P.Khurt, direktor Essenskega sejmišča.

BMW je na dogodku predstavil svoj razširjem program M Performance delov za BMW M4 in X4, glavni poprodajni predelovalci za vozila bavarskega podjetja pa so med drugimi tudi Manhart (BMW i8, M4 in M235i), AC Schnitzer (BMW serija 2, serija 4 Gran Coupe in M4) in Hamann (BMW M4). Kar pa seveda potrebujemo na vsakem takšnem šovu oz. dogodku pa so “sexy” dekleta, ki olepšajo že tako lepa vozila.

Tukaj pa si lahko ogledate še lepotice, ki zastopajo ostale znamke. Vsi se lahko strinjamo, da si zaslužijo svojo galerijo slik, čeprav ne spadajo k BMW. Prava paša za oči, kajne?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code