Kaj se zgodi, ko strasten Britanec v roke vzame svoj sanjski avto in ga do potankosti modificira? Rezultat je popolna preobrazba, v kateri od Bavarca ostane bolj malo...

Ponosni lastnik, Ross Bradley je na svojem projektu zapravil nešteto ur, ki so se spremenile v tedne, mesece in leta. Približno desetletje kasneje je Ross končno zadovoljen s svojim izdelkom, ki ga v videoposnetku CarThrottle predstavi svetu.

e30-engine

Alex Kersten celo prejme čast, da se lahko za nekaj kilometrov vsede za volan njegovega ljubljenčka… in to dobesedno za nekaj kilometrov, saj ameriški Chevroletov V8 zaradi svoje žeje kmalu porabi velik delež goriva. Po besedah Alexa je to eden najbolj predelanih vozil, ki jih je imel priložnost voziti: popolnoma spremenjen zadnji del, 800 konjskih moči, dva turbopolnilnika in dobre štiri sekunde do stotice v kombinaciji s fenomenalnim zvokom povedo svoje. E30 je pravo malo čudo kombinacij: poleg menjave motorja, vzmetenja, izpušnega sistema je menjalnik prejel od Supre, zavore pa od Porscheja. Oglejte si ga v spodnjem posnetku, ne bo vam žal.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code