Marco Wittman se je konec prejšnjega tedna sprehodil do BMW Welta v Münchnu, kjer je pobral ključe vozila, za katerega bi marsikdo prodal... Govorimo o BMW M4 DTM Champion Edition, ki ga je podjetje oblikovalo v čast šampionu DTM sezone 2014.

M4 Coupe posnema barvite značilnosti Wittmannovega Ice-Watch M4 DTM in je na voljo ekskluzivno v Alpine White končnem premazu. Njegove modifikacije so bile izvedene v BMW Individual obratu. Črni matiran pokrov motorja in prtljažnika je ovit v mavrične barve zmagovalnega športnega dvojčka, za nameček pa M4 uporablja tudi ledvičke obrobljene z oranžno barvo in M logotip, ki se na stranicah razvleče proti zadnjim blatnikom. Številka 23 na vratih, zastava, začetnice priimka in napis “DTM Champion 2014” le še dodajo tisti športni duh.

wittmann-po-bmw-m4-dtm-special-edition (2)

Seveda M coupe posebne izdaje ne ostaja brez značilnih 19-palčnih aluminijastih platišč, črnega podaljška sprednjega odbijača, stranskih pragov, karbonskih pokrovov stranskih ogledal, difuzorja zadaj in še bi lahko naštevali. Champion Edition vas opomni, da niste v standardnem modelu, tudi ko ste v notranjosti. Pragovi vrat se svetijo z ploščicami, v katere je vgraviran Wittmannov podpis, za pridih športnosti pa ne manjka karbonskih vložkov kamorkoli se obrnete.

wittmann-po-bmw-m4-dtm-special-edition (3)

F82 M4 DTM Special Edition je izjemno redek, v roke pa ga bo prejela le peščica ljudi. Proizvedenih bo le triindvajset enot, kar je tudi številka DTM tekmovalca. Vsak avtomobil bo dobil svojo zaporedno številko, naročila pa so bila že sprejeta in potrjena. Vsak srečnež, ki bo vozilo prejel, bo dobil trening na nürburgringški stezi, kjer bo prisoten tudi Wittmann. Marco bo BMW M strankam na voljo za svetovanje in za prikaz zares fenomenalne vožnje.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code