Prikaži kategorije
Domov / Modeli / Serija X6 / Za Lumma Design predelavo CLR X 6 R je potrebno odšteti…
clr-x-6-r-lumma-design (2)

Za Lumma Design predelavo CLR X 6 R je potrebno odšteti…


Fantje iz Lumma Design so bili precej zaposleni z izdelavo novih karoserijskih delov in posodobitve notranjosti za najnovejšo generacijo BMW X6.

Svoje oblikovanje so predstavili že poleti, sedaj pa je paket tudi v prodaji. Ekstremni izgled ima, verjeli ali ne, dovolj povpraševanja, najbolj zaželjen pa je v Rusiji.

Kdor si lahko omisli X6 in za predelavo odšteje 33.000,00 €, bo v paketu dobil nove odbijače, blatnike, pokrov motorja in prtljažnika, spojler in še in še. Lumma Design CLR X 6 R na vsaki strani v širino pridobi tudi 50 milimetrov, dnevne LED luči, zadaj uporablja karbonski difuzor in nov izpušni sistem, ki pa ni vključen  ceno. Zanj boste odšteli še nekaj tisočakov več, s tem pa skupaj s chip-tuningom ki je na voljo za xDrive50i pridobili na moči in navoru. BMW F16 X6 s paketom CLR X 6 R sedaj proizvede 590 KM in 850 Nm, kar je celo več od kultnega X6 M. Končni izgled elegantno zaključijo 22-palčna platišča in popolnoma prenovljena notranjost v črno-rumeni izvedbi. Več pa si oglejte v spodnji galeriji.

 

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


BMW BMW novice BMW Slovenija BMW novosti BMW test BMW avtonasveti BMWSLO BMW video BMW modeli BMW FEST 

Všečkaj nas!

Spremljaj BMWBLOG Slovenija na Facebooku!

×