Zabaven prevzem rumenega BMW M3 v Spartanburgu

0
Prevzem posebnega novega avtomobila znamke BMW mora zagotovo biti zelo zabavno, za američane pa se še posebej splača prevzeti BMW M avtomobil v Spartanburgu v Južni Karolini, kjer je doma tudi BMW M Performance center.

Zakaj? Zato ker se imate lahko, glede na spodnji video kjer je ponosni lastnik prevzel novega BMW M3 v individualni barvi Speed Yellow, ob prevzemu zelo dobro. Preden se podamo v izkušnjo se najprej vprašajmo, kako sploh izgleda M3 v tej izjemno živi in vpadljivi barvi? S črnimi dodatki in temnimi platišči, ki poskrbijo za dober kontrast, izgleda presneto dobro, sploh pa je lepo ob toliko črnih avtomobilih, videti tudi kakšnega BMW M3 v individualnih živih barvah.

Če se vrnemo na prevzem. BMW vas že dan pred prevzemom vašega novega avtomobila nastani v hotelu z vključeno hrano in pijačo kjer uživate in z nestrpnostjo čakate naslednji dan. Ko  zjutraj končno prispete do BMW M Performance centra, vas tam že čaka tovarniški voznik Matt Mullins, ki vam na njihovi testni progi, z drugim BMW M3 demonstrira zmogljivost in igrivost vašega novega avtomobila. Če ne veste kaj pomeni igrivost recimo le, da steze ne gledate ves čas skozi vetrobransko steklo, temveč precej uporabljate stranska stekla, saj Mullins enostavno obožuje drsenje skozi ovinek, še posebej v dežnih pogojih, kar je zelo zabavno tudi za sopotnika.

BMWBLOG-speed-yellow-M4 (8)

Po končani demonstariciji, vas končno popeljejo do vašega avtomobila, kjer vas ob prvem pogledu na vašega novega jeklenega konjička zagotovo prevzame občutek ponosa. Ravno tako tak prevzem poskrbi za večjo navezanost na avtomobil, saj ga doživite kot avanturo, ki bi jo moral vsaj enkrat v življenju izkusiti vsak pravi navdušenec nad znamko BMW, saj se vam taka izkušnja vtisne v spomin za vse življenje.

Vir: BMWBLOG.com

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code