Ko BMW M4 zapusti tovarno je opremljen s 3,0-litrskim vrstnim šestvaljnikom, ki s pomočjo dveh turbin razvije 431 konjskih moči in 550 Nm navora. Z drugimi besedami; hiter je! Na trgu pa je še hitrejši, ki sliši na ime G-Power.

Znano predelovalno podjetje G-Power je na športnem kupeju opravilo magični poseg, ki je vozilu moč dvignil na 670 konjskih moči in 760 Nm navora. Do zadošča, da M4 do 100 km/h pospeši v bliskovite 3,5 sekunde! Osupne pa tudi najvišja hitrost, ki znaša 330 km/h.

Takšni rezultati so doseženi zaradi obsežnih modifikacij na vozilu, najpomembnejša je seveda namestitev boljših turbo puhal s posebno tehnologijo ukrivljenih lopatic v turbini.

Dodatno je bil nameščen tudi lahki izpušni sistem iz titana, ki je povezan z 90 milimetrskimi karbonskimi izpušnimi zaključki. Zadnja, a nič manj pomembna nadgradnja je remapirana ECU programska oprema z novim G-Power Bi-Tronic 2 V4.

Poleg nadgradnje motorja je G-Power za M4 ponudil novo vzmetenje in prilagodljive blažilnike. Obut je v Hurricane RR kovana platišča v velikosti 21×9 spredaj in 21×10,5 zadaj. Celoten avtomobil je obarvan v prav posebno oranžno barvo, kar poudarja njegov poseben karakter.

Prav ta primerek pa je verjetno celo eden najboljših izvedenk športnega BMW M4 na trgu.

Oglejte si ga v spodnjem video posnetku in galeriji.

 

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code