IND Distribution je razkril svoj zadnji predelovalni projekt. Eksotična predelava je osnovana na BMW M2 Coupe, najbolj vpadljiva pa je prav gotovo njegova barva h kateri več kot čudovito pašejo impresivni dodatki.

IND pravi, da je ta M2 eden njihovih najbolj ambicioznih projektov, saj je bil dovršen v zelo veliki in razsežni meri. Zamenjani so bili posamični deli in celotni serijski deli vozila. Podjetje iz Čikaga je namreč želelo iz BMW M2 narediti čistega konkurenta M4 GTS in njihovemu ultravijoličnemu M4.  S tem so si postavili zares visok cilj.

Pri koraki so bile spremembe, ki bi si jih IND želel pri vozilu že serijsko. M2 so namreč namenili karbonsko streho, ki popestri izgled in zagotovi nižjo težo. Streha se zgleduje po tisti iz BMW M4 in tako povsem originalno nadomešča dodatek, ki bi ga lahko priskrbel BMW M.

Sprednji podaljšek spojlerja je bil vzet iz BMW M4 GTS, primerno prilagojen za precej ožji M2 in nameščen na malega športnika. Tako ima tudi lastnik BMW M2 lahko občutek, da vozi serijo vozil GTS, kar je trenutno na voljo pri modelu M4. V istem agresivnem duhu so zamenjani tudi stranski pragovi in zadnji difuzor, oboje omenjeno pa je prevlečeno z ogljikovimi vlakni.

BMW-M2-green-IND (3)

Naslednji korak je bil na M2 namestiti vzvratna ogledala iz M4, s čemer so želeli približati malega M-a ostalim velikim atletom.

V stilu vztrajnostnih dirk so na sprednji maski vozila nameščene rumene meglenke, ki so obdane z ogljikovimi vlakni in vgrajene v spodnji predel sprednjega odbijača.

IND je dodal tudi velik zadnji spojler na prtljažnih vratih, avtomobil pa je poln črnih IND kromiranih dodatkov; sprednji logo, strenske hladilne reže in črni napis M2.

Ker je M2 v potniški kabini v osnovi bolj “slabo” opremljen je IND poskrbel tudi na tem področju. Namenili so mu precej BMW Performance in BMW Motorsport komponent in ga tako naredili bolj dirkaškega in podobnega M4 GTS. Še posebej pa izstopata dva dodatka; BMW GTS sedeži in BMW Motorsport varnostna kletka, ki jo sicer najdemo v varnostnem avtomobilu Moto GP.

K sedežem BMW M4 GTS se perfektno poda tudi volanski obroč iz GTS in gasilni aparat. V potniški kabini so bili odstranjeni vsi originalni modri šivi, nadomestili pa so jih zeleni šivi, ki čudovito sovpadajo z ostalo notranjostjo.

Povečana je tudi moč vozila, ki ostaja v mejah normale, daj IND želi ohraniti uporabniku primerno moč in ne prenasičenosti. Za izvrstno harmonijo skrbi izpušni sistem Eisenmann, ki se fenomenalno poda k 3D Design difuzorju.

Vzmetenje, oprijem in šasija so področja, kjer IND zares blesti. To so področja, kjer BMW M2 zares blesti. Vzmetenje je osnovano na vzmetenju KW ClubSport, kar poskrbi za udobno, a še vedno športno vožnjo.

Za izvrstno zaključeno celoto poskrbijo platišča BBS RT88 s pnevmatikami Michelin Pilot Sport Cup 2 mer 265/30/19.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code