Ponavadi za vas izbiramo predelave, ki so pravi balzam za oči. Potem pa tukaj in tam naletimo na kaj tako neprebavljiega, vendar absolutno vrednega objave: predstavljamo vam: "E60 serijo 5", ki izgleda kot da je ravnokar zapeljala iz Need for Speed iz leta 2000.

Nenavadna najdba na nemškem Autoscout24 je kot časovni stroj, s katerim se vrnemo petnajst do dvajset let nazaj, ko so bile neonke v podvozju, navzgor odpirajoča vrata in odbijači sumljive izdelave nekaj, kar si je želel tudi marsikdo od nas. Seveda so te časi mimo, in večina nas je odrasla v ljudi z nekaj več okusa… potem pa je tukaj tale pošastna serija 5 (osnova je sicer bila serija 3), ki se človeku kar zasmili.

autoscout-serija5

 

Njen lastnik navaja, da je v vozilo vloženega veliko denarja z vgradnjo mnogih multimedijskih zaslonov, nizkotoncev in ojačevalcev zvoka, prav tako pa je notranjost preoblečena v črno/krem usnje. Pod pokrovom se skriva M5 motor, ki naj bi bil 4000 km nazaj popolnoma prenovljen, največje spremembe zunanjosti pa vključujejo krilna vrata in Schmidt V-Line 20-palčna platišča.

e60-serija-5-zlata (11)

In koliko lastnik zahteva zanj? Celih 15.000,00 €! Bi odšteli takšno vsoto za zlatega “ricer” Bavarca?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code