Pred kratkim smo pisali o avkciji posebne izdaje BMW i8 na Pebble Beach Concours d’Elegance, ki se bo odvijal 16. avgusta 2014.

Nekaj ​​tednov po prvi objavi je na voljo več fotografij. Morda na hitri pogled, ta posebna izdaja i8 ne deluje tako nenavadno, vendar je oblečena posebno mat sivo barvo “Frozen Grey”. Na novo objavljene fotografije prikazujejo BMW i8 Concours d’Elegance Edition 2014 v studiu, kot je bilo pričakovano ima črne in BMW i modre poudarke na glavni barvi karoserije, na pragovih vrat pa ima z laserjem vgraviran napis “Pebble Beach Concours d’Elegance Edition”.

Na pokrovu motorja v zadnjem delu BMW i8 so ovekovečeni podpisi različnih sodelujočih v projektu, vključno z vodjo projekta, Carsten Breitfeldom. Družbo njegovemu podpisu delajo še imena Ian Robertson, Herbert Diess, Adrian van Hooydonk, Benoit Jacob in Ulrich Kranz.

V notranjosti opazimo usnje Dalbergia Brown, ki je združeno z modro kontrastnimi šivi. Če bodo bodo v ZDA v zadnji minuti dal svoj ​​blagoslov, bo i8 imel najnovejšo tehnologijo laserskih žarometov. Srečni kupec bo prejel tudi celoten Louis Vuitton paket, ki je bil ustvarjen v sodelovanju z oblikovalci BMW i8, ki so uporabili svoje napredne lahke materiale. Izkupiček prodaje vozila bo namenjen podjetju Pebble Beach in Concours d’Elegance.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code